Wie doet mee

De stichting bestaat uit het dagelijks bestuur met voorzitter Bernard van Gellekom, Secretaris Marc Defares en Penningmeester Ingeborg Stuij. Verder bestaat het bestuur aanvullend uit een denktank met Bram Groeneveld, Arno Mijnten, Dennis van Amstel, Jurriaan JJ Sielcken, Elliott Smit, Bram Oosterhuis, Richard Stapper, Nicolle van Es, Tristan Nieuwenhuizen, Chanou van Kalleveen, Emmelien Hilbers, Aurelia Wurfbain, Lola Heijnders. Met daaromheen weer een schil met adviseurs, techneuten en initiatiefnemers als Floor Visser, Lubbertus Brugge, Klaas Prins, Tim van Veenschoten Derk van Soest en nog veel meer namen die het FCG denken lief hebben. Deze eerste drie schillen liggen zeer dicht tegen elkaar, of overlappen elkaar met regelmaat, dat vinden wij wel zo gezellig.
En dan weer diverse lagen van betrokkenen en medewerkers als technici presentatoren en artiesten om producties mogelijk te maken.

Wij gaan deze schillen optuigen in Whatsapp groepen, die bestaan al maar daar zal meer structuur in aangebracht gaan worden. Zit je in het midden dan krijg je alles te lezen en wordt je betrokken bij alle vergaderingen of plannetjes. Vergis je niet vergaderingen zijn beperkt. Het is meer van… er is een goed idee, schrijf een plan drop het in de groep en we gaan draaien. #DatDus

Het publiek wordt betrokken, bediend en op de hoogte gehouden via deze site, maar vooral via de socials of mailings. De naar buitengerichte Facebook pagina brengt alles wat wij maar kunnen vinden aan live muziekbeleving in de stad in beeld, van Rock tot Klassiek…
De interne Facebook groep daar kunnen wij alle betrokkenen bij onze muziekstad bereiken, daar zit onze club maar ook heel veel uit de regio bij en fotografen journalisten en echte liefhebbers. Dit is dus geen publiek deel. Hier kan je een idee droppen, om een instrument vragen of op zoek gaan naar een bandgenoot. Het is niet om je nieuwe album te promoten, daar hebben we dus de naar het publiek gerichte FB pagina voor. Ga maar eens kijken!


Denk je nu ik wil bij deze te gekke club en wil bijdragen aan de #AmersfoortMuziekstad vul dan dit formulier in, wij gaan je dan zeker uitnodigen en gaan je in de App groep zetten waarvan wij denken dat je past. Dan kan je inhaken wanneer je kan en zin hebt.
Bij ons moet niks en mag alle… heel veel!

Vul in en doe mee!
#IkWilMeedoenFormulier

Reacties zijn gesloten.