FCG draait weer door…

FCG gaat weer 3 dagen en nachten doordraaien met de tofste gasten, programma makers en artiesten.
Live vanuit studio-FCG. Vorig jaar deden we het om het glazenhuis binnen te halen en nu staat het er! #WhoopWhoop En wij gaan de actie van 3FM natuurlijk ondersteunen en een zak geld binnenhalen. Deze keer gaan we voor het behoud van Het regenwoud dus knallen.

UPDATE!!
FCG draait door en stand van zaken i.v.m. Lockdown

20 december

We hebben besloten om de hele productie toch vanuit de studio te gaan doen.

Bij KFC wordt het te ongeloofwaardig voor het publiek, we lopen te veel de kans dat het te druk wordt bij het pand en dat moeten we niet willen in deze tijd. 3FM terrein is hermetisch afgesloten en daar mag geen mens meer naar toe, wij willen dan ook niet een andere plek van bijeenkomen gaan organiseren. Wij balen er enorm van!

Bij het pand van KFC zijn schermen neergezet waar de uitzending op te volgen is en belangrijker ook de QR code naar de stream en de donatie mogelijkheden. Er staan camera’s dus we kunnen zien wie er staan en kunnen deze beelden naar de uitzending halen.

Hebben jullie leuke acties, of bijdragen aan de programma’s of wil je als gast aanschuiven het kan!

Tot max. 2 gasten aan tafel is mogelijk. Maar! altijd van te voren vragen anders kom je wellicht niet binnen!

Hierbij het voorlopig Blokkenschema, daar vind je ook nog lege plekken, enerzijds omdat er nog steeds gepuzzeld wordt of men kan anderzijds ook om de studio af en toe goed te laten luchten. Ook zin er om die reden blokken waarin we de stream van 3FM doorzetten. Hier hebben wij toestemming voor.

Alle info over doneren en de livestream vind u hier, https://www.amersfoortsmediaplatform.nl/

Het glazenhuis in de Nieuwe stad


Samen in actie voor de Amazone
15 september

Stichting-FCG ondersteund 3FM Serious Request en komt ook in actie voor de Amazone. Ondanks de gekke tijden die we nu beleven willen ze alsnog van zich laten horen, in het voormalig KFC gebouw aan de koopgoot gaan ze drie dagen en twee nachten doordraaien en laten zij natuurlijk hun liefde voor de lokale live muziek horen en zien. Net als vorig jaar bieden ze diverse programma’s aan ingevuld door DJ’s en programmamakers uit de hele stad en regio.

Dinsdag avond 21 december trappen ze om 20:00 af en gaan ze om de twee uur (dag en nacht) blokken van programma’s aanbieden van twee uur op de kanalen van het Amersfoorts Media Platform.
Op de evenementen pagina van Stichting-FCG vind u een blokkenschema waar u kunt vinden wie wanneer live gaat. Deze wordt dagelijks bijgewerkt vanaf het aankomend weekend.

Kijken en luisteren is doneren! Help alle makers deze drie dagen door en doneer gul! Donderdag avond 18:00 uur maken ze het opgehaalde bedrag bekend en zal het aangeboden worden bij de studio van 3FM Seriuous Request in de Nieuwe Stad.
De laatste twee uur wordt in aanloop naar de onthulling in ieder geval gepresenteerd door het complete team van Stichting-FCG met als hoofd gast Aaron Asbury met live muziek op de speelplaats!

Meld je aan!
Dus gasten, muzikanten, DJ’s, presentators, sidekicks, kunstenaars als je aan tafel wil of wil optreden meld je dan aan via een mailtje naar, info@studio-FCG.nl. Maak een te gek format en wij zorgen dat je een plek in de programmering krijgt. Wil je optreden? Stuur dan materiaal mee waarmee duidelijk wordt wat je/jullie skils zijn.

COVID-19
Vanwege Covid-19 werken we met een deurbeleid waarbij,
– Maximaal 1 presentator en sidekick aan de presentatietafel.
– Maximaal 2 gasten aan de stamtafel word gelaten als ze deelnemen aan het gesprek.
– Maximaal 5 bandleden op de speelplaats worden toegelaten.
– Er geen publiek toegelaten word.
Alle aanwezigen moeten een geldige QR-code in de CoronaCheck app kunnen aantonen bij binnenkomst. Tijdens het bewegen in de ruimte dient er mondkapje te worden gedragen en uiteraard wordt er 1,5mtr afstand gehouden. Als je geen uitzending/presentatie hebt dien je het pand te verlaten.

Producent, Bernard van Gellekom
06 22 56 74 07
Tecnische productie, Bram Groeneveld
Stichting-FCG & Eempodium

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *