Bandcoaching

Met een bandcoach ga je in 6 lessen toewerken naar een concert. Dit concert wordt georganiseerd door de muziekschool en zal plaatsvinden bij Café Miles op een podium met licht en geluid.
In 6 lessen zul je leren onder professionele begeleiding hoe het is om in een band te spelen en wat er allemaal nog meer bij komt kijken. Dus speel jij drums, gitaar, basgitaar, toetsen of zing je doe dan vooral een keer mee! Er is geen drempel, elke noot die je kan spelen of zingen is het waard om gehoord te worden bij dit te leuke project.

In 2018 gaven wij samen met Muziekschool Amersfoort (die de bedenker en organisator is) een bandcoaching traject met als finale een spetterend optreden in Miles.
Daarna is het door de Corona lastig weer tot uitvoering te brengen, maar het ligt op de plank en als we weer mogen dan gaan we zeker dit te leuke project weer draaien. Wellicht met meer bands en muziekscholen.
Houd de socials in de gaten!

Reacties zijn gesloten.