FCG-The Band

Een band bestaande uit een collectief van aanstormend talent tot 26 jaar. Die samen een lijst van covers instuderen en eigen maken om ca. 3x 30 min. muziekplezier te brengen op de podia. Met regelmaat krijgen wij de vraag of wij een band kunnen leveren, aan b.v. FLINT, FLUOR, Fort33 en andere podia, ook op festivals, wij struinen dan door ons netwerk heen en geven namen door die ze eventueel kunnen vragen om op hun podium te komen spelen, zo zijn al veel podia met FCGers gevuld.

Het grote FCG-Collective project uit 20-21 heeft al verschillende follow-ups teweeg gebracht zo ook dit project wat al even sudderde tussen alle andere formats door.
Onder leiding van Elliott Smit met ondersteuning van Dennis van Amstel gaan we FCG-TheBand samenstellen uit jong aanstormend talent, om samen een serie van covers in te studeren. Covers die bestaan uit de muziek vanaf de jaren 70 tot heden en van Rock tot Pop.
Gezien we diverse podia hebben die we kunnen vullen zal het muziekaanbod breed moeten zijn en per podium ingevuld worden met een vooraf bepaald type muziek.

Het is goed voor te stellen dat er als de groep zich groots ontwikkeld meerdere samenstellingen ontstaan en dus bands de podia op gaan onder dezelfde naam.
Dit is ook betaald werk, van twee podia weten we dat er een (klein) budget beschikbaar is voor een optreden. Stichting-FCG doet het management, agenda en de financiële afhandeling.
Dus vooral bezig zijn met het gezamenlijk maken van muziek!

Er ligt nog een hoop open, de naam daar kunnen we nog over discussiëren, de playlist zullen we samen samenstellen en mee laten bewegen naar wens en vraag, maar zal altijd klant gericht zijn #Commercieel. Ook repetitie plek moeten we bespreken, Studio-FCG kan natuurlijk altijd.

Reacties zijn gesloten.