Hutspop

Een kettingreactie van 2 uur op het podium met 4 bands die ieder 8 nummers doen.

Het nog grove idee!
14:00 uur tellen we af en gaat de eerste band spelen die beginnen met 4 geheel eigen nummers. Dan wordt nagenoeg zonder opvallen/onnozel één van de bandleden vervangen door een bandlid van de volgende band die langzaam gaat opkomen. Deze zetten een van te voren gekozen onafhankelijk van elkaar geoefende cover in. De volgende bandleden schuiven er langzaam in en er staat na ca. 4 wissels een nieuwe band die dan 4 van hun eigen nummers doen en dat herhalen we 4x. De finale word een jamsessie met 4 van te voren gekozen covers.

Dit spel herhalen we dus 4x met 8 nummers dus 34 nummer van ca. 3,5 min. dat is in totaal aan één stuk door 2 uur #Musicpower.

In schema,
B1
4x Eigen nummer
4x Cover
B2
4x Eigen nummer
4x Cover
B3
4x Eigen nummer
4x Cover
B4
4x Eigen nummer
Met zijn allen!
4x Coverfeestje


Overdenkingen:
Naam zou ook de The Chain kunnen heten, maar dat lijkt mij leuk om voor de onze coverband te gebruiken.
Het zou toch tof zijn om de presentator telkens als er een nieuwe band staat deze aan te kondigen, wellicht van te voren aangeven dat hun eerste nummer ff in de eerste 12 seconden even loopt (engels) om dat te kunnen doen.
De kans is groot dat er een oneven/evenredig aantal bandleden is natuurlijk, maar dat is gewoon overleggen en goed plannen.

Reacties zijn gesloten.