Klank van mijn stad

Een RTV programma waarin we cultureel Amersfoort onder de aandacht brengen, makers, podia en genieters aan het woord. Het moet een snel en jeugdig programma worden die de jongere culturele liefhebber in eerste instantie aanspreekt. Wij willen hiermee de bewoners en de bezoekers van Amersfoort tips geven over “Uit in Amersfoort”  Waar kan je leuk stappen? Welke toffe evenementen moet je in de gaten houden? Welke exposities of films etc. mag je niet missen? Overige hotspots? Verborgen pareltjes? Via ontspannen gesprekken brengen wij dit onder de aandacht. Via de release van de maand brengen we lokaal talent live in de studio onder de aandacht, dit kan muziek, cabaret en spoken word zijn. We zenden het uit op het Youtube en Mixcloud kanaal van Het AMP (Amersfoorts Media Platform)

2x in de maand op zondag van 14.00 tot 17.00 live uit Studio-FCG met live publiek, gasten en artiesten. Bernard als vaste host en wisselende sidekicks Emmelien, Nicole, Tristan, Lola, Aurelia, Chanou en ??  (later eventueel Bernard er uit en doorschuiven naar productie #DieBaasBErUit)
We draaien lokaal materiaal en de nieuwste releases natuurlijk om geen rechten probleem te krijgen.
 


Setting:
Studio setting, steigerbuis vlakken met licht, beamer en scherm projecties en kleurwisselingen. Een broadcast, DJ en VJ set met daaraan een interview tafel tot max 5 gasten.
Een live muziekhoek met volledige PA en versterkers en drumstel etc. “Het Pomphok”
Regieruimte ”De Huiskamer”

De Podcast special van ” Klank van mijn stad” met Thijs Tomassen met als gast Ruwan Suresh Heggelman.
Check het hier.

Reacties zijn gesloten.