Plannen en formats

Naast dat we al jaren plannen en formats bedenken voeren wij deze ook uit als we er ruimte voor krijgen het te produceren.

Team Zeven op Zondag

Een denktank bestaande uit jonge mensen en oudgedienden bestaand uit artiesten, tech mensen, liefhebbers publiek en professionals schijven met regelmaat om de tafel om producties uit te werken.

Helaas ontbreekt het ons te vaak aan tijd of geld om ze ook (blijvend) uit te voeren. Hier zijn we momenteel mee bezig om dit beter in balans te krijgen.
Het uitvliegen van vele vrijwilligers na de corona periode 20/21 naar het grote professionele werk maakt het nog moeilijker om producties structureel van de grond te krijgen.

Zie hieronder een lijst met formats waarvan vele al behoorlijk uitgewerkt zijn, nu weer gaan draaien of al draaien. volg onze socials om te weten wat wanneer waar gaat gebeuren. Zie ook multidisciplinaire producties in samenwerking met Eempodium.

Bij al onze projecten staat diversiteit in culturele activiteiten en het koppelen van mensen en organisaties centraal. Elke productie bevat elementen van coöperatief denken en werken, actief kunnen meedoen, onderdeel van de productie zijn centraal, voor de artiesten, kunstenaars, technische mensen en de gasten.
Dit door werktafels, communicatieborden en het aan elkaar koppelen van mensen die eerder niet zo snel met elkaar aan de slag zouden gaan als in b.v. een band of in een RTV productie waarin FLINT mensen, Fort33 mensen en mensen uit de locale horeca en muziekscene programma’s samen maken.

Heb je een idee! Kom maar door!

Reacties zijn gesloten.