Optreden & Je laten zien

Wij zijn fan van de live muziekbeleving op onze stadspodia en evenementen in Amersfoortmuziekstad. Op onze facebook pagina zetten wij het laatste nieuws door die er is op het gebied van onze muziekcultuur, nieuwe albums, festivals, jam sessies en natuurlijk de concerten. Onder events op de FB pagina verzamelen wij alle live muziek events die op facebook aangemaakt worden. op Eempodium is een complete cultuur agenda te vinden waar theater, film en live muziek events in te vinden zijn.

Onze eigen “Zeven op Zondag” productie bij FLUOR.

Wij doen er alles aan om talent een vorm van een podium te bieden, het liefst live natuurlijk in onze stad of nog mooier het land. Diverse samenwerkingen met FLUOR, Fort33, Flint, Pitchers en Miles maken dat met regelmaat mogelijk.
Maar ook in eigen producties die we gezamenlijk maken als diverse RTV uitzendingen of ons aller “Zeven op Zondag” bij FLUOR.
Voor de bandcoaching en talentscouts gaan we samenwerkingen aan om elkaar die energie te geven om publiek te vermaken met de live muziekbeleving van #AmersfoortMuziekstad


Reacties zijn gesloten.