Zeven op Zondag gaat weer knallen!

Poppodium FLUOR en Studio-FCG gaan het weer doen het inmiddels vermaarde ZEVEN OP ZONDAG weer op twee podia knallen na een pauze van bijna 3 jaar. Zeven acts die aansluitend aan elkaar de zaal gaan vullen met live muziek. Dit unieke binnenfestival en de showcase van de regionale muziekscene die in 2019 voor het eerst het podiumlicht zag en na 7 edities verplicht down moest start 5 maart weer op.

Foto: Cees Wouda

Op zondag 5 maart 2023 krijgen zeven artiesten, uit verschillende genres, weer de kans om het podium te betreden. Dat zijn lokale artiesten en bands die een podium verdienen, maar daar nog niet wekelijks op staan.
Via het aanmeld formulier op stichting-fcg.nl bleven bands zich aanmelden en daar kan je je ook nu weer aanmelden.
Tijdens Zeven Op Zondag treden zeven artiesten op, variërend van metal tot klassiek, en singersongwriter tot jazz. In optredens van 20 minuten mogen zij aan het publiek laten zien en horen wat ze kunnen. FLUOR stelt twee podia in één zaal beschikbaar, zodat er de hele zondagmiddag een doorlopend programma is.
Er is een plek waar de bands merchandise kan verkopen en een wand om elkaar voor te stellen of op zoek te gaan naar die ene missende muzikant voor je band. Kortom netwerken doe je tussen het genieten van de live muziek door.

Stichting-FCG, het muzikanten platform van de regio, staat al jaren bekend als baken voor muzikanten uit de regio Eemland. Het succes van de netwerkmeetings en optredens in de studio van de stichting vroeg om een grote ruimte. “FLUOR is met haar netwerk en podiumfaciliteiten de plek om muzikanten aan het publiek voor te stellen en te laten horen. Gastheer Arno Mijnten en presentator Aurelia Wurfbain zullen de dag begeleiden en aan elkaar praten.

FLUOR is het pop en culturele podium van Amersfoort wat naast een brede professionele programmering ook ruimte en kans biedt aan muziek educatie, talent ontwikkeling en ten dienste staat aan de popcultuur in Amersfoort. Joris Postulart en Tim van Veenschoten begeleiden de gehele productie.

Studio-FCG is het platform voor muzikaal 033 die zich voorgenomen heeft alles wat er aan live muziekbeleving in #AmersfoortMuziekstad gebeurd in beeld te brengen, muziek van rock tot klassiek.
Op hun Facebookpagina is een dagelijks bijgewerkte event agenda te vinden met alle livemuziekproducties op de podia in de stad, alsmede verzamelde artikelen uit diverse media over de lokale en regionale muziekcultuur.

Samen willen zij met Zeven Op Zondag de bindende factor zijn tussen de gesubsidieerde en de commerciële podia en de verschillende muziekstromingen die onze regio rijk is. 

Zondag 5 maart  is iedereen die muziek liefheeft vanaf 14:00 uur welkom in Poppodium FLUOR, op de Oliemolenhof 22 in Amersfoort.

Wil je mee doen! Schrijf je dan hier in!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.